dimecres, 12 de desembre del 2012

"Pol" Nova via a la Paret de lÓs. Sant Llorenç de Montgai.

Fruit de veure i reveure, pujar i repujar, les roques que envolten casa nostra; neix de la mà d'en Ramón, amb l'ajuda puntual d'en Miki i un servidor, la via "Pol" dedicada al primer fill d'en Ramon i la Mònica que ja esperen el segón que està apunt d'arribar... l'Ares.

La via encaixonada entre la Carnaval Rock i la Jordi Andreu, segueix un traçat directe, obligat i aeri, amb bona roca i certes dificultats. Sempre protegida o amb bones possibilitats de fer-ho.

Via força clàssica, amb dos passatges esportius amb certa dificultat però que permeten solucionar-los amb A0.

Fa poc vàrem fer la primera, i em va quedar bon gust de boca, certament al principi no m'atreia la
línea, la veia molt directa, massa difícil per fer-la sense molts parabolts, i massa propera a la Jordi Andreu amb la que comparteix uns metres. Crec que ha quedat força bé i amb estil bastant clàssic com a mi m'agrada... Sorprén que encara anem trobant rutes que valen la pena i amb estil en aquestes roques tan fressades.

Apa deixo la ressenya que ha fet en Ramon i aprofito per felicitar-te company!




Fent la primera repetició amb l'equip Ramón, Miki, Victor, varèm passar una bon matí de dissabte abans de la paella "Gall"... Gràcies amics!!

2 comentaris:

  1. Enhorabona per aquesta nova via! Sobre el paper té molt bona pinta. Me l'apunto a la llista de pendents. Salut i roca!

    ResponElimina
  2. Bona feina i felicitats per la via i el fill
    Salut i a tibar

    ResponElimina