dilluns, 14 d’octubre del 2013

"CADE". Paret d'Aragó. Montrebei.

Gran via i gran jornada amb en Victor... V&V

Immensitat del congost vista durant tot el dia, el fer-se de dia, les ombres, l'arribada del sol, la llum, el fred, la fresqueta, l'escalfor, la calor, altre cop la fresqueta... El millor la natura! I en llargs trams una roca d'ensomni... també algún tramet desgranadet desgranadet... Llàstima d'haver d'anar a l'idea i no contemplar tant com l'esperit necessita...

Il'lusió d'anys d'anar-hi, nervis pel gran horari, gran via que m'ha deixat l'il·lusió de tornar-hi, amb més calma, coneixent-la... a recrear-me.

El primer plan era l'Existencialisme, el Victor la té entre cella i cella, jo volia la CADE, però com ell ja l'havia fet... a l'Existencialisme hi anava cagadet, amb l'abric plomall a la motxila i un bon entrepà per si  de cas... Al final el colegui no ho té tan clar, fa força fred, em sembla que no ha dormit gaire... i ell mateix suggereix anar a la CADE... per mi perfecte... deixo el plumes... fiuuuu...

Excursió vertical amb tota regla i amb uns pateos generosos, encertant-ho tot horeta i quart fins peu de via... entre sis i deu hores via... i dos horetes mínim per tornar...

Estic molt satisfet... i desmanegat...

Apa Salut!

PD: La R3 i el llarg corresponent crec que están canviats. És el punt més arriscat, just sortir de R3. La reunió consta de dos pitons, un bong falcat amb una fusta que ja es veu envellida, i un pla tou que no entra del tot i flexa. Després no hi ha res fins a uns 8-10 metres, ni possibilitat de ficar assegurances flotants. He mirat fotos i he vist que temps enrera (quan?) hi havia un pitó que ja no hi és i que facilitava arribar en Ae fins una vira bona per mans, ara no hi és i el pas amb risc de caiguda a reunió és delicat i difícil tibant de cantos no molt sòlids. Si hi torno a anar portaré algún clau per protegir-me aquell pas. Adjunto fotos que ho explicíten.


 

Apa vam utilizar la ressenya del Luichy:

 

Aquí van unes fotos...














4 comentaris:

  1. Molt guapo,
    M'apunto si vas amb el martell per ficar el clau aquell.
    Enhorabona

    ResponElimina
  2. Ei Jesús, bona via... demoment no crec que hi torni aviat... vaig quedar ben baldat... al final no ens vam coordinar. El Victor que és hiperactiu estaba capficat en fer la Existencialisme, jo ja hi anava amb el plumes a la bossa no fos cas. A última hora ell no ho acabava de veure clar per la rasca que feia i a mi la Cade m'anava de lujo.
    Salut company!

    ResponElimina
  3. hola victor!!!!
    soc el roger nadal, el pito m'el vaig endur en una rebolcada ja fara uns quants mesos, anavem a repetir la Totxaires i no duiem ressenya de la part de la CADE....coses del directe, jo no recordava on era la reunio i vaig voler arrivar al parabolt de damunt del diedre, una patinada tonta va fer la resta!!!!
    bones escalades!!!!

    ResponElimina
  4. Doncs deu ni do Roger... Bon patac deuries fotre... Nosaltres varem fer reunió als dos claus de baix q són els q et deurien parar.. tp són per tirar cohets...
    Doncs ara queda un pas finet obligat q deunido, ja ho deus saber pq després de caure el vas tenir q fer,si fas reunió als claus de sota tens caiguda sobre reunió justeta i dona malt rotllo m'ho vaig mirar bé i no es pot reforçar.
    Potser ara el més segur es fer reunió al parabolt abans del flanqueig i utilitzar els dos claus com a seguro intermig amb una corda i l'altre lliure, però el fregament pot ser important.
    Apa fuertote cuidat i no caiguis gaire!

    ResponElimina