divendres, 20 de setembre del 2024

"Albert - Andreu" Roca Alta. Vilanova de Meia

 Quan estem al bar, sobretot els dies que ens barregem diverses generacions o coincidim amb algun escalador granadet, tard o d'hora sentim allò de: "es que abans s'escalava diferent", també "ara no ho podeu entendre només penseu en números", o "que hauríem arribat a fer amb el material d'avui en dia".

Algun altre rebotat solta: "si si al bar tots escalem molt bé..."

Més fluixet algun altre més lletrat diu: "ja ho deia en Rébuffat, el valor d'un alpinista és inversament proporcional al material que porta."

Au fem la birra i ens quedem tant amples.

Doncs tot és veritat, tros de via dels 70's, curteta i contundent, i com he sentit a dir d'estil Ordesià. Mires la ressenya i penses que la faràs amb un pim pam ja que marca grau amable, això vaig pensar jo. A la pràctica ruteta d'aventura amb quintos dels d'abans abans i trams de roca amb tot el gradient, des de dinàmica fins sputnik.

Llàstima d'anar amb presses per arribar a buscar la canalla, tot i això vam fer tard com a bons pares escaladors que som 🙈

Penjo una ressenya actualitzada que he fet així al tun tun, si li serveix amb algú perfecte perquè per la xarxa no es troba gran cosa. 

Tal com està amb un bon sortit d'aliens, friends fins el 2 repetint verd vemell, i bon joc de tascons mitjans i petits es passa. Si voleu anar al segur i no us sentiu fortots, un parell d'universals mitjans poden anar molt bé.

 

Tercer llarg


Segon llarg

Tercer llarg

Quart llarg

Quart llarg

Quart llarg



1 comentari:

  1. Haha.. Roca dinàmica! .. molen les veritats universals

    T'has deixat d'indicar els graus. Ho son inclassificables!? ..

    Felicitats!

    ResponElimina