divendres, 11 de maig del 2012

TROBEM A FALTAR EL LLIBRE DE RESSENYES DEL BAR DE SANT LLORENÇ DE MONTGAI.

Ja fa uns dies va desaparéixer el llibre de ressenyes de les parets de Sant Llorenç de Montgai que hi havia al bar. Durant uns dies vam otorgar el benefici del dubte pensant que algú l'hauria agafat per fotocopiar-lo, arreglar-lo, amb intenció de tornar-lo....etc

Ja fa força dies que algú se'l va emportar, qui, i per quin motiu no ho sabem. Espero que fos un despiste i que és pugui recuperar. Pensar que alguns escaladors l'agafessin per poder fer les seves escalades particulars, sense demanar-ne permís a ningú i a sobre sense preocupar-se de tornar-lo és si més no una falta de respecte molt gran cap a tot el col·lectiu d'escaladors, els administradors del bar, i tot el poble de Sant Llorenç en general.

En aquest llibre de ressenyes hi ha els originals de ressenyes que abarquen desde els anys 70 fins l'actualitat, d'algunes en tenim còpies però d'altres no. Qui l'hagi agafat està ficant en entrallat l'esforç i l'il·lusió de moltes persones que han culminat l'obertura d'una via nova amb una bona ressenya dipositada en aquest llibre.

Seria molt d'agraïr que si algú pot a portar alguna informació envers aquest tema ens la fes arribar:
ilerget@hotmail.com
609852486

A tu o vosaltres que us l'heu emportat: " Procureu retornar-lo al seu lloc, sinó és el cas, tingueu present que força persones estem enfadats amb la vostra actitut i acció envers el col·lectiu, no sereu ben rebuts en molt llocs, i els vostres actes poden ser motiu de conflicte i motivadors de denúncia." per dir-ho d'una manera fina.

Salut!

6 comentaris:

  1. per acotar el temps de la...abducció?: tan sols puc dir que el 18/3 el llibre hi era i que el 1/04 no.

    sap greu. els temps canvien i sembla que la crisis a fet emergir els dimonis adormits, que de bretols hi han hagut sempre.

    krls

    ResponElimina
  2. Jo, a nivell particular, i crec que molts coincideixen, tinc preparada una corda vella, el taladro i unes xapes, per abandonar al cilindre. espero abandonarn aquest material amb el "lladre" lligat dels peus, per a veure si aixi li arriba una mica de sang al cap. La persona ó persones que ho hagin fet que recapacitin i tornin el llibre. De tots modos ens refarem d'aquest trango. Recordeu "manguis" : La venganza es serveix en un plat fred. Salut, amunt i crits . LO SERGI

    ResponElimina
  3. He sentit dir que ja saben qui es i que esperaran fins final de mes per que torni el llibre, si no publicarem el seu nom, i evidenment li amargaran la vida!

    ResponElimina
  4. Bona noticia! Tant de bó apareixi el llibre a final de mes...

    Estem en contacte

    Salut i gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. De moment han deixat un llibre de ressenyes nou al bar. No hi surten totes peró n'hi ha forçes.
      Em sembla que a davant hi havia l'anagrama d'en Juan Gutierrez, moltísismes gràcies a qui hagi posat el llibre. A veure si entre tots hi anem deixant ressenyes.
      L'altre dia vàrem estar a lo Torres d'Àger i enss vàren comentar que els hi havien mangat el llibre de piades, esperem que no s'implanti la moda...

      Elimina
  5. Vuit de juny i el llibre no apareix... potser va sent hora de conèixer el nom del mangui... aveure si així li cauen unes quantes "collejas"...

    ResponElimina