dilluns, 29 de març del 2010

Els escaladors de Llorenç estem fets uns tirilles...

Bones a tothom... aprofitant que arriba el solete donaré alguna altra idea per ficar-se morenet mes aviat del clatell que del davant.

Fa poc varem obrir la "Travessa dels Gladiadors", en estil clàssic total, llavors vam clixar una placa fineta i una fissura que pintava prou difícil. Aprofitant l'avinentesa doncs ens varem animar a obrir la via (Els tirilles o tiretes) dedicada a tots/tes els que al bar sempre escalem molt bé!

És una via curteta, de tres llargs, els segon dels quals és comú amb "la Travessa dels Gladiadors". Aquesta l'hem obert despenjant-nos per dalt, tampoc és una via equipada del tot però està força assegurada. Més o menys surt una dificultat de
6a-6a-(V/A1 o 7a-7b?).... L'últim llarg per qui s'animi encara no la alliberat ningú que jo sàpiga, de moment l'hem pujat combinant lliure i artificial.

Doncs res per si algú li interessa us deixo la ressenya, que s'ha currat el Juan que dibuixa molt bé.

Alerta amb un bloc gran tipus menhir de d'Obelix que és troba situat en una coveta just avanç de sortir del gran sostre, es veu fortot però jo no l'estiraria per la seva base que és lo que ens agradaria fer a tots per sortir d'allà.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada