dimecres, 28 de desembre del 2011

Pau Rangers rut. Serra del Montroig.

Via d'aventura quasi desequipada, només un espit i dos claus en llargs, una mica discontinua amb herbes i dos bons llargs el tercer i el quart. No ens ha agradat massa però l'aventura està servida, amb habilitat i paciència és pot passar amb tascons i friends, però portar dos o tres clauets no està demés que els espits de les reunions comencen a estar força vellets.

Deixò la ressenya que he copiat del blog de l'Edu http://edunz.blogspot.com/" i diria que és la foto de la ressenya que hi ha al bar de Llorenç.

Apa solo para aventureros... la placa 0.0 d'escàndol, però aveure com l'assegureu...

Amb bona companyia de l'Albert i l'Eduard.



L'equipillo

4 comentaris:

  1. Nosaltres la vàrem fer fa un mes o així. Tampoc ens va semblar cap marevella peró la placa que comentes ens vas semblar guapa,així com alguns altres trams. A la útlima reunió ens va saltar un clau, com està ara el tema ?.

    ResponElimina
  2. A la reunió a la que et refereixes, només hi ha un espit. Tot i això és pot protegir bastant perquè hi ha una fissura bona a l'esquerra que és on hi deuria ser el clau i cap un alien groc o vermell. Tb 1,5 metres a dalt i un poc a la dreta hi ha bona fissura per camalot vermell o verd, que el pots allargar amb un cordino cap a la reunió. El problema és que els aliens potser que els deixis fàcilment per la placa i arribis a la reu sense. Apa salut!

    ResponElimina
  3. a mi em va encantar, x la barreja de descoberta-desequipament-lògica-estil- i el montroig que em té el cor robat q també hi fa. La primera vegada que vaig veure la topo va ser al xut quan encara hi havia aquella carpeta amb topos del lloc. Una v-u-universal mitjà (no recordo xo era el que duiem) es pot clavar al pas més xungo de la placa 00 ("sptunik"). La lluna plena i l'estel de l'alba han de ser per l'estil de desequipades i tb amb molt bona pinta.. estan pendents.
    potser al nou any!

    ResponElimina
  4. Ei nosaltres varem passar sense claus però en algún punt era una mica rebuscat per poder-se assegurar amb solvència. Vinga bona any i que ens porti bones escalades!

    ResponElimina