dilluns, 14 d’octubre de 2013

"Maneras de vivir" Serra de Busa.

De vegades falten idees... s'instal·la la monotonia i no marxem massa lluny... de vegades si no em fico a rumiar una mica fins i tot em fa mandra sortir a fer vies... però si començo a mirar llibres, fotos, blogs, recordar converses... sempre trobo raconets que m'estiren a anar a coneixer-los...

Els últims dies han set de curro i bricolaje... el Jesús m'envia un missatge i penso on em motivaria anar, remeno miro llibrets que tinc per allà baix, i m'enrecordo que tinc la guia del Solsonés aprop del llit. No se que passa sempre que proposo algún lloc del Solsonés a la gent li fa mandra... probarem... Aveure vies que hem sonin en llocs que no hagi estat... Busa!

El Jesús aventurero nato li fa tilín ràpid i quedem d'hora.

Un lloc preciós, força solitari d'escaladors, però amb molts boletaires... al final com que veig que tot lo que he mirat no te sombra ens decidim per les recomanacions de l'Edu, la Costo de Agosto i la Maneras de Vivir.

De la Costo no en puc dir pas gaire, li entro malament, tot just tres metres a la dreta, i capgrós que sóc m'encigalo bastant en una placa tombada amb molsa i trencadissa... tot acaba desgrimpant vint metrets.

En vista de l'èxit decidim anar a la Maneras de vivir, que queda aprop i sembla la més repetida.

Aquesta si bingo! Bona via amb una xemeneia molt bonica i llarga, roca aceptable però amb cura en alguns punts i traçat lògic. Disfrutem de la via i dels paissatges amb bon clima. Rapelem de trankis i cap a casa a fer xurripuntos.

Voliem parar al bar la Roella que crec que és on hi ha ressenyes i piades però l'enganxem de vacances... llàstima que segur que hauriem aprés coses.

Un lloc preciós i ganes de tornar-hi, a fer bé la Costo i varem veure un altra que ens va atreure la Regne savinot...

Salut!


La fissura diedre de la Regne savinot!


 
Això aguanta no?

Visió aèria de la xemeneia dels primers llargs, fonda fonda, és pot fer del tirón.

1 comentari:

  1. hola companys. celebro que us agrades el lloc.
    nomes dir-vos que si voleu trobar ressenyes de busa i el llibre de piades,
    el trovareu al bar " el trabucaire" que es troba justament al costat de la roella.
    ara hi han moltes vies noves. bones escalades.

    ResponElimina