divendres, 27 de desembre del 2013

Primera repetició "Rock F.M." Paret del Tamok. Camarasa.

Fa temps que no escalavem  amb l'Albert, va estar ben fotut, i cuidant-se una bona temporada... Ja el trobàvem a faltar... Parlem per quedar i li proposo repetir la via que vàrem obrir just abans de l'estiu, la Rock F.M. Ell que és un entusiasta s'anima a l'acte... No esperava menys!

Tenim un matí de solet preciós i tot el dia per davant... la via impressiona per sota... com sempre passa i vaig confiat, car ja l'he escalat obrint-la i quan ja ho has fet et relaxes i sembla més fácil.

La primera part fins la cova la treiem bé combinant lliure i artifo fácil, però triguem una estona. A partir de la cova comencen les apretades.

El tercer llarg pinta més dur que el 7a que orientativament li vaig otorgar, tot i que és passa bé amb 6a/A1... el grau final en lliure encara no li podem ficar, jo volo de primer probant-lo i l'Albert de segon!

El cinqué i el sisé surten amb 6b i 6c... tot i que el 6c últim només l'encadeno de segón, utilitzant forçà mants on l'Albert a ficat assegurances obrint amb combinació de lliure i artifo.

Sortim satisfets, jo sobretot, cansat, i amb aquell gust de la feina ben feta, és una bona escalada i et deixa servit...

El descens perl corriolet que mena damunt del túnel és un plaer pels sentits.

Gràcies Albert, vam fer un bon equip!
 
 
 
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada